تبلیغات
گرجیان ایران - خینکالی

გაუმარჯოს საქართველოს
خینکالی
دوشنبه 21 دی 1394 ساعت 10:01 ق.ظ | نوشته ‌شده به دست IranianGeorgians | ( نظرات )

دستور اصلی پخت خینکالی:
ابتدا چند نکته!
خینکالی در مناطق کوهستانی شمال گرجستان، توشتی و خوسورتی طبخ میشده و غذای ملی گرجستان هست.
برای خینکالی از مخلوط گوشت گوساله و خوک استفاده میشه به نسبت 3 به 1.
شما میتونید به همین نسبت از گوشت گوسفند استفاده کنید.
در دستور پخت قدیمی استفاده از سبزیجات مرسوم نبوده اما جدیدا گیاه های گشنیز و جعفری در رستوران های گرجستان به مخلوط گوشت اضافه میشه که بسیار خوشمزه تر از دستور قدیمی هست.
قطعا خینکالی که ما درست میکنیم هیچگاه به خوشمزگی خینکالی های رستوران های گرجستان نخواهد بود!
در مورد خمیر خینکالی:
بهتره از خمیر پیراشکی استفاده نکنید مناسب این کار نیست.
به همان وزن گوشت باید ارد داشته باشید خمیر خینکالی نباید شل باشه.
میتونید برای راحتی از نانوایی خمیر بخرید.
خمیر رو پهن کنید و با لیوان دایره دایره خمیر هارو دربیارید.
اون هارو با وردنه صاف کنید.
گوشت و پیاز رو باهم چرخ میکنیم.
جعفری و گشنیز رو با چاقو خورد میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم.
ادویه جات شامل
پودر تخم گشنیز
فلفل قرمز
پودر زیره سیاه
نمک.
ادویه هارو به گوشت اضافه میکنیم و اب سرد رو اروم اروم اضافه میکنیم و هم میزنیم. مخلوط ما باید شل باشه.
برای هر خینکالی یک قاشق مخلوط گوشت و سبزیجات کافی بوده و نباید زیاد داخل خینکالی ها پر باشه. خمیر هارو میبندیم و وقتی همه خمیر و گوشت تموم شد خینکالی هارو داخل اب درحال جوش نمک زده میریزیم و درشو میزاریم حرارت رو کم میکنیم چند دقیقه بعد از شعله برمیداریم و قابلمه رو میچرخونیم تا خینکالی ها بهم نچسبند. منظور از چرخوندن این که قابلمه رو در جهت و خلاف جهت ساعت بچرخونیم!
بازم خینکالی هارو حرارت میدیم چند بار هم عمل چرخوندن رو انجام بدین. حدود نیم ساعت یا 45 دقیقه طول میکشه تا خینکالی ها خوب پخته بشه.
در مورد نحو سرو هم از قاشق و چنگال استفاده نکنید مقداری فلفل سیاه رو خینکالی ها بریزید ته خینکالی رو بگیرید یه گاز کوچیک از گوشه بگیرید و ابگوشت اون رو میل کنید وقتی ابگوشتش تموم شد خینکالی رو بخورید.
خینکالی درست کنید و لذت ببرید.


می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
 
ავტორები
فریدونشهر در شبکه های اجتماعی